Home kino-abc #Escape Room; Tournament of Champions – Nuk ka shfaqje
  Next Video #Candyman – Nuk ka shfaqje

#Escape Room; Tournament of Champions – Nuk ka shfaqje

91
0

Aksion/Aventurë/Horror; 1 orë 28 min

TEMA:

Escape Room: Tournament of Champions është vazhdimi i thrillerit psikologjik që tmerroi audiencat në të gjithë botën. Në këtë pjesë, gjashtë njerëz padashur e gjejnë veten të mbyllur në një seri tjetër të dhomave të arratisjes, duke zbuluar ngadalë atë që kanë të përbashkët për të mbijetuar… dhe duke zbuluar se të gjithë kanë luajtur lojë më parë.

Rolet: Taylor Russell, Logan Miller, Indya Moore, Holland Roden, Thomas Cocquerel, Carlito Olivero, etj.

Regjia: Adam Robitel

https://www.sonypictures.com/movies/escaperoomtournamentofchampions

 

 

 

(91)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC