Home kino-abc “TUNELI”, every night at 20:00
  Previous Video "MURDER ON THE ORIENT EXPRESS", every night at 21:30
  Next Video "THOR; Ragnarok" 3D, every day at 17:45

“TUNELI”, every night at 20:00

0
0

Komedi; 1 orë 24 min

SYNOPSIS

TUNELI posterVahiti, një aktivist politik plagoset gjate nje demonstrate kur partia e tij ishte ne opozite. Ai arrin të punësohet si shofer personal kur udhëheqësi i partisë  bëhet kryeministër.

Dy miqtë e tij te vendlindjes, njëri anëtar i parlamentit dhe tjetri kryetar i komunës, e nxisin  për të siguruar fonde për një projekt të ndërtimit te nje tuneli në zonën e tyre. Ata kanë ndertuar një plan me shumë kujdes për tu pasuruar me këtë projekt, pa qenë Vahiti pjesë e këtij mashtrimi.

Regjia: Ilir Harxhi

Skenari: Ilir Harxhi

Aktore: Robert Ndrenika, Enver Petrovci, Sokol Angjeli, Arben Derhemi, Markela Dede, Naum Shundi, Mehdi Malka, etj.

Kompania: Idea Film

 

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *