Home se-shpejti #Emma – 13 shkurt 2020

#Emma – 13 shkurt 2020

#Emma – 13 shkurt 2020
30
0

Komedi/Dramë;

Komedia e dashur e Jane Austen për qenë te barabartë dhe te fitojmë nje fund të lumtur, është riimagjinuar në këtë komedi. E bukur, e zgjuar dhe e pasur, Emma Woodhouse është një bletë mbretëreshë e shqetësuar pa rival në qytetin e saj të vogël të përgjumur. Në këtë satirë vezulluese të klasës shoqërore dhe me rritjen e dhimbjes, Emma duhet të aventurojë përmes ndeshjeve të humbura dhe gabimeve romantike për të gjetur dashurinë që ka qenë atje së bashku me te tere kohen.

Rolet: Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, Mia Goth, Miranda Hart, Josh O’Connor, Callum Turner, Rupert Graves, Amber Anderson, Tanya Reynolds, etj.

Regjia: Autumn de Wilde

https://www.focusfeatures.com/emma

(30)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC