Home kino-abc #Downton Abbey – ne ora 22:00
  Previous Video #Ad Astra – ne ora 18:00 dhe 20:00

#Downton Abbey – ne ora 22:00

67
0

Dramë; 2 orë 02 min

TEMA:

Historia e vazhdueshme e familjes Crawley, pronarë të një pasurie të madhe në një fshat anglez në fillim të shekullit të 20-të.

 

Rolet: Hugh Bonneville, Jim Carter, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern, Maggie Smith, Imelda Staunton, Penelope Wilton, etj.

Regjia: Michael Engler

http://www.focusfeatures.com/downton-abbey

 

 

 

(67)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC