Home se-shpejti #Don’t Breathe 2 – Së Shpejti

#Don’t Breathe 2 – Së Shpejti

#Don’t Breathe 2 – Së Shpejti
7
0

Horror/Triller; 1 orë 30 min

Vazhdimi është vendosur në vitet pas pushtimit fillestar vdekjeprurës në shtëpi, ku Norman Nordstrom (Stephen Lang) jeton në qetësi të qetë derisa mëkatet e tij të kaluara të arrijnë deri tek ai. I fshehur për vite me radhë në një kasolle të izoluar, Njeriu i Verbër ka marrë brenda dhe ka rritur një vajzë të re jetime nga një zjarr në shtëpi. Ekzistenca e tyre e qetë prishet kur një grup rrëmbyesish shfaqen dhe marrin vajzën, duke e detyruar Njeriun e Verbër të largohet nga streha e tij e sigurt për ta shpëtuar atë.

Rolet: Stephen Lang, Brendan Sexton III, Madelyn Grace, Christian Zagia, etj.

Regjia: Rodo Sayagues

https://www.dontbreathemovie.com/

(7)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC