Home kino-abc #Dolittle – në ora 17:00
  Previous Video #Bad Boys for Life – ne ora 19:00
  Next Video #Spies in Disguise 3D – vetem gjate vikendit ne ora 15:00

#Dolittle – në ora 17:00

63
0

Aventurë/Komedi/Familjar; 1 orë 46 min

TEMA:

Një mjek zbulon se mund të flasë me kafshët. Pasi humbi gruan e tij shtatë vjet më parë, doktori i çuditshëm John Dolittle (Downey), doktor i njohur dhe veteriner i Mbretëreshës Victoria të Anglisë, hermetizohet dhe mbyllet pas mureve te larta të farmës Dolittle, për të bërë menagjimin e kafshëve ekzotike për shoqëri. Por kur mbretëresha e re (Jessie Buckley, Wild Rose) sëmuret rëndë, një Dolittle i gatshëm detyrohet të lundrojë në një aventurë epike në një ishull mitik në kërkim të një kurë, duke rifituar zgjuarsinë dhe guximin e tij ndërsa kapërcen kundërshtarët e vjetër dhe zbulon krijesa të mrekullueshme.

Rolet: Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Michael Sheen, Jim Broadbent, Jessie Buckley, Jon Cena, Harry Collett, Marion Cotillard, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland, Rami Malek, Kumail Nanjiani, Craig Robinson

Regjia: Stephen Gaghan

https://www.dolittlethemovie.com/

 

(63)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC