Home kino-abc #CRUELLA – Çdo ditë në ora 16’00
  Previous Video #Fast & Furious 9 – Në ora 18'00 dhe 20'30
  Next Video #The Croods; A New Age – Vetem gjatë vikendit në ora 14'00

#CRUELLA – Çdo ditë në ora 16’00

37
0

Komedi/Krim; 2 orë 14 min

TEMA:
null

“Cruella”, e cila është vendosur në Londrën e viteve 1970 mes revolucionit të punk rock, ndjek një zagare të re me emrin Estella, një vajzë e zgjuar dhe krijuese e vendosur për të bërë një emër me modelet e saj. Ajo miqësohet me një palë hajdutë të rinj që vlerësojnë oreksin e saj për ligësi dhe së bashku janë në gjendje të ndërtojnë një jetë për veten e tyre në rrugët e Londrës. Një ditë, aftësia e modës e Estelës tërheq vëmendjen e Baroneshës von Hellman, një legjendë e modës e cila është elegante në mënyrë shkatërruese dhe e tmerrshme, e luajtur nga dy herë fituesja e çmimit Oscar, Emma Thompson. Por marrëdhënia e tyre vë në lëvizje një rrjedhë ngjarjesh dhe zbulimesh që do të bëjnë që Estella të përqafojë anën e saj të ligë dhe të bëhet Cruella e egër, modë dhe e hakmarrur.

Rolet: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste, Mark Strong, Sarah Crowden, etj.

Regjia: Craig Gillespie

https://disney.co.uk/movies/cruella

 

(37)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC