Home se-shpejti #Cirku Fluturues – 01 Korrik 2021

#Cirku Fluturues – 01 Korrik 2021

#Cirku Fluturues – 01 Korrik 2021
75
0

Dramë; 1 orë 55 min

Katër komedianë të ngujuar në tragjedi.

Katër aktorë tentojnë të kalojnë ilegalisht përmes kufijve të Ballkanit në kohë lufte, për në Festivalin e Teatrit. Por misioni i tyre i vërtetë, është që ta gjejnë dhe takojnë idolin e tyre, Michael Palin.

Në rolet kryesore aktorët: Armend Smajli, Afrim Mucaj, Shpëtim Selmani, Tristan Halilaj, si dhe role të tjera: Velibor Topiç (i njohur nga filmat ‘Snatch’, ‘Robin Hood’ ‘Kingdom of Heaven’), Luan Jaha, Shkumbin Istrefi, Armond Morina, Vedat Bajrami, Rromir Zalla, May-Linda Kosumoviç, Doresa Rexha, Esela Pysqyli, Krist Lleshi, Rita Gjeka, Fisnik Ademi, Ermir Jonka, e të tjerë.

Regjisor: Fatos Berisha

(75)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC