Home kino-abc #Candyman – Nuk ka shfaqje
  Previous Video #Escape Room; Tournament of Champions – Nuk ka shfaqje
  Next Video #Free Guy – Nuk ka shfaqje

#Candyman – Nuk ka shfaqje

50
0

Horror/Triller; 1 orë 31 min

TEMA:

Një takim rastësor me një kohë të vjetër e ekspozon Anthony në historinë e vërtetë pas Candyman. I shqetësuar për të përdorur këto detaje makabre në studion e tij si një element i freskët për pikturat, ai rastesisht hap një derë në një të kaluar komplekse që ngerthen mendjen e tij të shëndoshë dhe lëshon një valë të frikshme dhune.

Rolet: Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo, etj.

Regjia: Nia DaCosta

https://www.candymanmovie.com/

 

 

(50)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC