Home se-shpejti #Call of the Wild – 20 shkurt 2020

#Call of the Wild – 20 shkurt 2020

#Call of the Wild – 20 shkurt 2020
18
0

Aventurë/Dramë/Familjar;

Një “qen i sajës” lufton për mbijetesë në egërsinë e Alaskës. Përshtatur nga letersia e dashur klasike, THIRRJA E EGER (The Call of Wild) sjell në mënyrë të gjallë në ekran historinë e Buck, një qen me zemër të madhe, jeta e lumtur e të cilit permbyset kur ai tërhiqet papritmas nga shtëpia e tij në Kaliforni dhe dergohet në egot ekzotike te Alaskës,  gjatë Nxitimit të Artë të viteve 1890. Si anetari më e ri në një skuadër slitë për dërgimin e postave – dhe më vonë drejtuesi i saj – Buck përjeton aventurën e një jete, në fund të fundit duke gjetur vendin e tij të vërtetë në botë dhe duke u bërë mjeshtri i tij.

Rolet: Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford, Colin Woodell, etj.

Regjia: Chris Sanders

https://family.foxmovies.com/movies/call-of-the-wild

(18)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC