Home kino-abc #Bullet Train – Në ora 20’00
  Previous Video #BOMBA - Në ora 22:00
  Next Video #THOR: Love and Thunder – Në ora 18'00

#Bullet Train – Në ora 20’00

75
0

Aksion/Triller; 2 orë 06 min

TEMA:

Vrasësi i stërvitur Ladybug dëshiron të heqë dorë nga jeta, por tërhiqet përsëri nga mbajtësja e tij Maria Beetle në mënyrë që të mbledhë një çantë në një tren plumbash që shkon nga Tokio në Morioka. Në bord janë atentatorët e tjerë Kimura, Princi, Tangerine dhe Lemon. Në bord, pesë vrasësit zbulojnë se objektivat e tyre janë të gjithë të lidhur.

Rolet: Brad Pitt, Sandra Bullock, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio, etj.
Regjia: David Leitch

https://www.bullettrainmovie.com/

 

 

(75)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC