Home se-shpejti #Beast – 25 Gusht 2022

#Beast – 25 Gusht 2022

#Beast – 25 Gusht 2022
32
0

Aventurë/Dramë/Horror;

Një baba dhe dy vajzat e tij adoleshente, e gjejnë veten të gjuajtur nga një luan mashtrues masiv, i cili synon të provojë se savana ka vetëm një grabitqar kulminant. Por ajo që fillon si një udhëtim shërimi tronditet në një luftë të frikshme për mbijetesë kur një luan, një i mbijetuar i gjuetarëve të etur për gjak, i cili tani i sheh të gjithë njerëzit si armik, fillon t’i ndjekë ata.

Rolet: Idris Elba, Sharlto Copley, Iyana Halley, Leah Sava Jeffries, etj.

Regjia: Baltasar Kormákur

https://www.beastmovie.com/

(32)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC