Home kino-abc #Bad Boys for Life – ne ora 19:00
  Previous Video #Little Women – ne ora 21:00
  Next Video #Dolittle - në ora 17:00

#Bad Boys for Life – ne ora 19:00

118
0

Aksion/Komedi/Krim; 1 orë 53 min

TEMA:

Marcus Burnett tani është një inspektor policie dhe Mike Lowery është në një krizë të jetës së mesme. Ata bashkohen përsëri kur një mercenar shqiptar, vëllai i të cilit ata vranë, u premton atyre një bonus të rëndësishëm.

Bad Boys Mike Lowrey (Will Smith) dhe Marcus Burnett (Martin Lawrence) janë kthyer së bashku për një udhëtim të fundit në Bad Boys pritura shumë për jetën.

Rolet: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo, Nicky Jam, Joe Pantoliano, etj.

Regjia: Adil El Arbi & Bilall Fallah

https://www.badboysforlife.movie/

 

 

(118)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC