Home se-shpejti #Avatar: The Way of Water 3D – Parapremiera me 14 Dhjetor 2022 (Biletat në Shitje)

#Avatar: The Way of Water 3D – Parapremiera me 14 Dhjetor 2022 (Biletat në Shitje)

#Avatar: The Way of Water 3D – Parapremiera me 14 Dhjetor 2022 (Biletat në Shitje)
39
0

Aksion/Aventurë/Fantazi; 3 orë 10 min

“Avatar: Rruga e Ujit” fillon të tregojë historinë e familjes Sully (Jake, Neytiri dhe fëmijët e tyre), telashet që i pasojnë, gjatësitë që bëjnë për të mbajtur njëri-tjetrin të sigurt, betejat që bëjnë për të qëndruar gjallë, dhe tragjeditë që ata durojnë.

Jake Sully jeton me familjen e tij të sapogjetur të krijuar në planetin e Pandorës. Sapo një kërcënim i njohur të kthehet për të përfunduar atë që ishte nisur më parë, Jake duhet të punojë me Neytirin dhe ushtrinë e racës Na’vi për të mbrojtur planetin e tyre.

Rolet: Zoe Saldaña, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Kate Winslet, etj.

Regjia: James Cameron

https://www.avatar.com/movies/avatar-the-way-of-water

(39)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC