Home se-shpejti #Ant-Man and the Wasp; Quantumania – 16 Shkurt 2023

#Ant-Man and the Wasp; Quantumania – 16 Shkurt 2023

#Ant-Man and the Wasp; Quantumania – 16 Shkurt 2023
13
0

Aksion/Aventurë/Komedi; 2 orë 05 min

Në film, i cili nis zyrtarisht fazën e 5-të të Universit Kinematik të Marvel, partnerët e Super-Hero Scott Lang dhe Hope Van Dyne kthehen për të vazhduar aventurat e tyre si Ant-Man dhe Grerëza. Së bashku, me prindërit e Hope, Hank Pym dhe Janet Van Dyne, familja e gjen veten duke eksploruar Mbretërinë Kuantike, duke ndërvepruar me krijesa të reja të çuditshme dhe duke nisur një aventurë që do t’i shtyjë ata përtej kufijve të asaj që ata mendonin se ishte e mundur. Jonathan Majors i bashkohet aventurës si Kang.

Rolet: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Kathryn Newton and Jonathan Majors

Regjia: Peyton Reed

https://www.marvel.com/movies/ant-man-and-the-wasp-quantumania

(13)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC