Home se-shpejti #Amsterdam – 06 Tetor 2022

#Amsterdam – 06 Tetor 2022

#Amsterdam – 06 Tetor 2022
40
0

Dramë/Histori;

I vendosur në vitet ’30, ai ndjek tre miq që dëshmojnë një vrasje, bëhen vetë të dyshuar dhe zbulojnë një nga komplotet më të egra në historinë amerikane.

 

Rolet: Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Chris Rock, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Zoe Saldaña, Rami Malek, Robert De Niro, etj.

Regjiay: David O. Russell

https://www.20thcenturystudios.com/movies/amsterdam

(40)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC