“THE RIBBIT” 2D, vetem gjate vikendit ne ora 15:00

“THE RIBBIT” 2D, vetem gjate vikendit ne ora 15:00

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 28 min  TEMA: Ribiti eshtë një bretk me problem identiteti. Ndryshe nga bretkocat e tjera, ai nuk ka qejf të kërcejë dhe ka frikë nga uji. Kështu, ai ka shumë pyetje për jetën. Kështu, së bashku me shokun e tij, ketrrin fluturues, ai niset në një udhëtim për ta gjetur të […]

“Maze Runner: The Scorch Trials” 3D, çdo ditë në ora 17:00

“Maze Runner: The Scorch Trials” 3D, çdo ditë në ora 17:00

Aksion/Fantastiko-Shkencor/Triller; 2 orë 11 min TEMA: Në kapitullin vijues të sagës së “Vrapuesi i labirinthit”, Tomasi dhe miqtë e tij përballen me sfidën më të madhe deri tani. Ata duhet të gjejnë se kush janë njerëzit prapa organizatës shumë të fortë të quajtur WCKD. Ata udhëtojnë nëpër një tokë të shkretë me shumë pengesa e […]

“THE MARTIAN” 3D, çdo ditë në ora 19:30

“THE MARTIAN” 3D, çdo ditë në ora 19:30

Aksion/Aventure/Fantastiko-Shkencor; 2 orë 21 min TEMA: Pas një misioni në Mars, astronauti Mark Uotni mendohet te ketë vdekur pas një shtërngate, dhe është lënë mbrapa. Por, ai kishte mbijetuar dhe kishte mbetur i ngujuar në këtë planet armiqësor. Me shumë pak gjëra për të mbetur gjallë, ai duhet të mbijetojë disi dhe të varet në aftësitë e […]

“EVEREST” çdo natë në ora 22:00

“EVEREST” çdo natë në ora 22:00

Aventurë/Dramë/Triller; 2 orë 01 min TEMA: I frymëzuar nga një ngjarje që kishte të bënte me një tentativë për t’u ngjitur në majën e malit më të lartë në Botë, filmi dokumenton udhëtimin e dy ekspeditave të ndryshme, të cilat kanë kaluar pengesa shumë të mëdha. Duke u ballafaquar me kushtet më të vështira atmosferike, […]

Me 08 Tetor 2015 shfaqet Premiera Boterore e Filmit “THE WALK” 3D, në ora 22:00

Me 08 Tetor 2015 shfaqet Premiera Boterore e Filmit “THE WALK” 3D, në ora 22:00

Aventure/Biografi/Dramë: 2 orë 03 min TEMA: Dymbëdhjetë njerëz kanë ecur në hënë, por vetëm njëri mundohet të eci në mes të dy godinave të larta të Kullave të Qendrës së Tregëtisë Botërore. I ndihmuar nga trajneri i tij dhe nga disa miq të tjerë, Filipi mundohet ta mbarojë këtë detyrë në mes të shumë vështirësive […]

Me 15 Tetor 2015 shfaqet Premiera Boterore e Filmit “CRIMSON PEAK”

Me 15 Tetor 2015 shfaqet Premiera Boterore e Filmit “CRIMSON PEAK”

Drama/Fantasy/Horror;  TEMA: Kur një i huaj tërheqës ia vjedh zemrën, vajza e re shkon në një shtëpi në majë të një mali. Sekretet e asaj shtëpie do t’i faniten asaj përgjithmonë. E vërteta për Krimson Krik fshihet në mes të epshit dhe errësirës, misterit dhe çmendisë. Rolet: Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Charlie Hunnam […]

Me 22 Tetor 2015 shfaqet Premiera Boterore e Filmit te Animuar “HOTEL TRANSYLVANIA 2″ 3D

Me 22 Tetor 2015 shfaqet Premiera Boterore e Filmit te Animuar “HOTEL TRANSYLVANIA 2″ 3D

I Animuar/Komedi/Familjar; TEMA: Grupi i filmit, kthehet për edhe një aventurë komedie të Hotel Transilvanisë 2.  Gjërat duken që po shkojnë mirë për Hotelin…  Hoteli, që ishte i paraparë vetëm për monstra, tani i hap dyert edhe për njerëz. Por, Draku mërzitet që nipi i tij gjysmë njeri-gjysmë vampir nuk tregon shenja se është vampir […]

Me 23 Tetor 2015 shfaqet Premiera Boterore e Filmit “PARANORMAL ACTIVITY: Ghost Dimension”

Me 23 Tetor 2015 shfaqet Premiera Boterore e Filmit “PARANORMAL ACTIVITY: Ghost Dimension”

Horror/Triller; 1 orë 35 min TEMA: Aktiviteti paranormale sillet rreth Flegëve dhe vajzës së tyre Lila. Ata zhvendosen në një shtëpi të re ku gjejnë një kamerë dhe një kuti me shirita filmik. Kur shikojnë në objektivin e kameras, ata shohin aktivitete paranormale rreth tyre-përfshi edhe ngritjen e Kristit e Kethit. Xhirimet shfaqen në 3D. […]

Me 30 Tetor 2015 shfaqet Premiera Boterore e Filmit “SCOUTS GUIDE TO THE ZOMBIES APOCALYPSE”

Me 30 Tetor 2015 shfaqet Premiera Boterore e Filmit “SCOUTS GUIDE TO THE ZOMBIES APOCALYPSE”

Komedi/Horror; 1 orë 30 min TEMA: Tre skautë, shokë të fëmijërisë, bashkohen me një kamariere dhe bëhen heronj të vërtetë. Kur qyteti i tyre sulmohet nga disa zombi, ata kanë rast të mirë të vënë në jetë aftësitë e tyre prej skauti për të shpëtuar racën njerëzore. Rolet: Halston Sage, Patrick Schwarzenegger, Tye Sheridan Regjia: […]

Me 05 Nëntor 2015 shfaqet Premiera Boterore e Filmit “SPECTRE – 007″

Me 05 Nëntor 2015 shfaqet Premiera Boterore e Filmit “SPECTRE – 007″

Aksion/Aventurë/Triller; 2 orë 30 min TEMA: Një mesazh i fshehtë nga e kaluara e Bond-it, e dërgon atë në një shteg për të zbuluar një organizatë ogurzezë. Ndërsa M lufton forcat politike për të mbajtur gjallë shërbimin sekret, Bondi zhvishet mbrapa shtresave te mashtrimit për të zbuluar të vërtetën e tmerrshme prapa Spektrit. Rolet: Daniel […]