Home kino-abc #Ad Astra – ne ora 18:00 dhe 20:00
  Previous Video #Toy Story 4 / 3D – ne ora 16:00
  Next Video #Downton Abbey – ne ora 22:00

#Ad Astra – ne ora 18:00 dhe 20:00

58
0

Aventurë/Dramë/Mister; 2 orë 04 min

TEMA:

Astronauti Roy McBride (Brad Pitt) udhëton në skajet e jashtme të sistemit diellor për të gjetur babanë e tij të humbur dhe të zbulojë një mister që kërcënon mbijetesën e planetit tonë. Udhëtimi i tij do të zbulojë sekretet që sfidojnë natyrën e ekzistencës njerëzore dhe vendin tonë në kozmos.

Rolet: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler, and Donald Sutherland

Regjia: James Gray

https://www.foxmovies.com/movies/ad-astra

 

 

 

 

(58)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC