Home se-shpejti #Abominable – 03 tetor 2019

#Abominable – 03 tetor 2019

#Abominable – 03 tetor 2019
18
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 ore 32 min

Kur adoleshenti Yi takohet me një Yeti të ri në çatinë e ndërtesës së saj në Shanghai, ajo dhe miqtë e saj të djallëzuar, Jin dhe Peng, e emërojnë atë “Everest” dhe nisin një kërkim epik për të ribashkuar krijesën magjike me familjen e tij në pikën më të lartë në tokë. Por treshja e miqve do të duhet të qëndrojë një hap përpara Burnish, një njeri i pasur qe ka synim kapjen e një Yeti, dhe zoologjistja Dr. Zara për të ndihmuar Everestin të kthehej në shtëpi.

Rolet: Chloe Bennet, Tenzing Norgay Trainor, Albert Tsai, Eddie Izzard, Sarah Paulson, Tsai Chin, Michelle Wong

Regjia: Jill Culton

https://www.dreamworks.com/movies/abominable

(18)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC