Home kino-abc #A Man Called Otto – Në ora 17’00
  Previous Video #ADNAN KAFAZI - Në ora 19'00
  Next Video #Puss In Boots: The Last Wish – Vetëm gjatë vikendit në ora 15'00

#A Man Called Otto – Në ora 17’00

60
0

Komedi/Dramë; 2 orë 06 min

TEMA:

Një burrë i quajtur Otto tregon historinë e Otto Anderson (Tom Hanks), një inat i cili nuk sheh më qëllim në jetën e tij pas humbjes së gruas së tij. Otto është gati t’i japë fund të gjithave, por planet e tij ndërpriten kur një familje e re e gjallë zhvendoset në vendin fqinj dhe ai takohet me ndeshjen e tij në Marisol mendjemprehtë. Ajo e sfidon atë të shohë jetën ndryshe, duke çuar në një miqësi të pamundur që e kthen botën e tij. Një histori emocionuese dhe qesharake për dashurinë, humbjen dhe jetën, A Man Called Otto tregon se familja ndonjëherë mund të gjendet në vendet më të papritura.

Bazuar në romanin “Burri i quajtur Ove” nga Fredrik Backman

Rolet: Tom Hanks, Mariana Treviño, Rachel Keller, Manuel Garcia-Rulfo, etj.

Regjia: Marc Forster

https://www.amancalledotto.movie/

 

(60)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC