Home kino-abc “RALPH BREAKS THE INTERNET” 3D, çdo ditë ne ora 15:00 (bileta 3 euro)
  Previous Video "JULIET, NAKED", ne ora 17:00

“RALPH BREAKS THE INTERNET” 3D, çdo ditë ne ora 15:00 (bileta 3 euro)

317
0

I Animuar/Aventure/Komedi; 1 ore 52 min

TEMA:

Gjashtë vjet pas ngjarjeve të “Wreck-It Ralph”, Ralph dhe Vanellope, tani miq, zbulojnë një wi-fi router në arkadat e tyre, duke i çuar në një aventurë të re.

Djaloshi i keq i videolojerave Ralph dhe shoqja e tij e keqe Vanellope von Schweetz duhet të rrezikojnë të gjitha duke udhëtuar në World Wide Web në kërkim të një pjesë zëvendësuese për të shpëtuar videon e Vanellope, “Sugar Rush”. Ralph dhe Vanellope mbështeten te qytetarët e internetit – netizens – për të ndihmuar në lundrimin e tyre, duke përfshirë një sipërmarrës me emrin Yesss, i cili është algoritmi i kokës dhe zemra dhe shpirti i faqes së krijimit të trendit BuzzzTube

Rolet: John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer and Jane Lynch

Regjia: Rich Moore

https://movies.disney.com/ralph-breaks-the-internet-wreck-it-ralph-2

 

(317)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC