Home se-shpejti 28.06.2018 “Loving Pablo”

28.06.2018 “Loving Pablo”

28.06.2018 “Loving Pablo”
26
0

Biografi/Krim/Drame; 2 ore 03 min

TEMA: Kronika per Pablo-n e dashur, paraqet ngritjen dhe rënien e zotit më të frikshëm të drogës në botë, Pablo Escobar (Javier Bardem) dhe marrëdhënien e tij të paqëndrueshme te dashurise me gazetaren më të famshëm të Kolumbisë, Virginia Vallejo (Penélope Cruz), gjatë gjithë mbretërimit të tij të terrorit që shkatërroi vendet veç e veq.

Rolet: Javier Bardem, Penélope Cruz, Peter Sarsgaard

Regjia: Fernando León de Aranoa

(26)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC