Home se-shpejti 28.06.2018 “Future World”

28.06.2018 “Future World”

28.06.2018 “Future World”
2
0

Sci – Fi; 1 ore 30 min

TEMA: Brenda një oazë shkretëtirë, një mbretëreshë (Lucy Liu) po vdes pasi i biri i saj Prince (Jeffrey Wahlberg) udhëton nëpër toka djerrina për të gjetur një ilaç mitik për të shpëtuar jetën e tij. Pasi ka shmangur sulmuesit e dhunshëm në motorrë të udhëhequr nga Kryekomandanti (James Franco) dhe zbatuesi i tij (Cliff “Method Man” Smith), Princi takon Ashin (Suki Waterhouse), robotin e shokut të Kryekomandantit, e cila është në kërkim të shpirtit të saj. Kur Princi është kapur nga Druglord (Milla Jovovich), forcat e Kryekomandantit ulerojnë – dhe Princi lufton për të shpëtuar mbeturinat e njerëzimit.

Rolet: James Franco, Suki Waterhouse, Milla Jovovich, Lucy Liu, Jeffrey Wahlberg, Snoop Dog, etj.

Regjia: James Franco

http://lionsgatepremiere.com/futureworld

(2)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC