Home se-shpejti 27.06.2019 ” YESTERDAY “

27.06.2019 ” YESTERDAY “

27.06.2019  ” YESTERDAY “
9
0

Komedi/Muzikë; 1 ore 56 min

Një muzikant e kupton se është i vetmi person në Tokë i cili mund të kujtojë Beatles pasi u zgjua në një interval kohor alternativ ku ata kurrë nuk kishin ekzistuar.

Jack Malik (Himesh Patel, Eastenders i BBC-së) është një këngëtar-kompozitor në një qytet të vogël bregdetar anglez, ëndrrat e të cilit janë duke u zhdukur, përkundër përkushtimit dhe përkrahjes së ashpër të mikut më të mirë fëmijëror Ellie (Lily James). Pas një aksidenti me autobus, gjatë një ndërprerjeje mistike globale, Jack zgjohet për të zbuluar se The Beatles nuk kanë ekzistuar kurrë … dhe ai e gjen veten me një problem shumë të komplikuar…

Rolet: Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon, Ed Sheeran

Regjia: Danny Boyle

https://www.yesterdaymovie.com/

(9)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC