Home se-shpejti 26.07.2018 “Mission Impossible – Fallout” 3D

26.07.2018 “Mission Impossible – Fallout” 3D

26.07.2018 “Mission Impossible – Fallout” 3D
21
0

Aksion/Aventurë/Triller; 2 orë 27 min

Ethan Hunt dhe ekipi i tij i FMN, së bashku me disa aleatë të njohur, luftojnë kundër kohës pasi një mision deshton.

Qëllimet e mira shpesh vijnë për të ju ndjekur juve. MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT gjen Ethan Hunt (Tom Cruise) dhe ekipin e tij të FMN-së (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) së bashku me disa aleatë të njohur (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) në një garë kundër kohës pasi një mision deshton. Henry Cavill, Angela Bassett dhe Vanessa Kirby gjithashtu bashkohen me ekipen dinamike me regjisorin Christopher McQuarrie duke u kthyer në krye.

Rolet: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Alec Baldwin and Rebecca Ferguson.

Regjia: Christopher McQuarrie

http://www.paramount.com/movies/mission-impossible-fallout

(21)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC