Home se-shpejti 26.04.2018 “Truth or Dare”

26.04.2018 “Truth or Dare”

26.04.2018 “Truth or Dare”
49
0

Horror/Triller;

TEMA: Lucy Hale (Tiny Wolf) dhe Tyler Posey (Teen Wolf) kryesojnë filmin e Blumhouse’s Truth or Dare, një thriller mbinatyrore nga Blumhouse Productions (Dita e Vdekjes, Get Out, Split). Një lojë e padëmshme e “Truth or Dare” midis miqve bëhet vdekjeprurëse kur dikush – apo diçka – fillon t’i ndëshkojë ata që thonë një gënjeshtër – ose refuzojnë guximin.

Rolet: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk

Regjia: Jeff Wadlow

https://www.blumhousestruthordare.com/

(49)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC