Home se-shpejti 03.05.2018 “I Feel Pretty”

03.05.2018 “I Feel Pretty”

03.05.2018 “I Feel Pretty”
15
0

Komedi; 1 orë 50 min

TEMA: Në I FEEL PRETTY një grua që lufton me ndjenjat e pasigurisë së thellë dhe vetëbesimit të ulët, që e mbajnë atë çdo ditë, zgjohet nga një rënie brutale në një klasë stërvitjeje duke besuar se ajo papritmas është një supermodel. Me këtë vetëbesim të ri, ajo fuqizohet që ta jetojë jetën e saj pa frikë dhe pa gabime, por çfarë do të ndodhë kur ajo të kuptojë qe pamja e saj nuk ka ndryshuar kurrë?

Rolet: Amy Schumer, Michelle Williams, Rory Scovel, Emily Ratajkowski, Aidy Bryant, Busy Phillips, Tom Hopper with Naomi Campbell, Lauren Hutton, etj.

Regjia: Abby Kohn & Marc Silverstein

https://www.ifeelpretty.movie/

(15)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC