Home se-shpejti 26.04.2018 “Avengers; Infinity War” 3D

26.04.2018 “Avengers; Infinity War” 3D

26.04.2018 “Avengers; Infinity War” 3D
91
0

Aksion/Aventurë/Fantazi; 2 orë 36 min

TEMA: Perderisa Avengers dhe aleatët e tyre vazhdojnë të mbrojnë botën nga kërcënimet, shumë të mëdha për tu trjatura nga çdo hero, një rrezik i ri ka dalë nga hijet kozmike: Thanosi. Një tiran i zjarrtë intergalaktik, qëllimi i tij është që të mbledhë të gjitha gjashtë Gurët e Pafundësisë, objekte të fuqisë së paimagjinueshme, dhe t’i përdorë ato për të shkaktuar vullnetin e tij të shtrembëruar në realitet. Gjithçka që Avengers kanë luftuar ka çuar deri në këtë moment – fati i Tokës dhe vetë ekzistenca kurrë nuk ka qenë më e pasigurtë.

Rolet: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlet Johansson, Tom Holland, Zoe Soldana, Josh Brolin, Chris Pratt, etj.

Regjia: Anthony Russo, Joe Russo

http://marvel.com/movies/movie/223/avengers_infinity_war

(91)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC