Home se-shpejti 25.04.2019 “The Beach Bum”

25.04.2019 “The Beach Bum”

25.04.2019 “The Beach Bum”
19
0

Komedi; 1 ore 35 min

TEMA: Plazh BUM ndjek aventurat qesharake të Moondog (Matthew McConaughey), një mashtrues rebel që gjithmonë jeton jetën sipas rregullave të tij. Bashkë me Snoop Dog, Zac Efron dhe Isla Fisher, THE BEACH BUM është një komedi e freskët origjinale dhe subversive nga regjisori Harmony Korine (Kids, Spring Breakers)

Rolet: Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Jimmy Buffett, Zac Efron, Martin Lawrence, etj.

Regjia: Harmony Korine

(19)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC