Home se-shpejti 25.01.2018, “Maze Runner: The Death Cure”

25.01.2018, “Maze Runner: The Death Cure”

25.01.2018, “Maze Runner: The Death Cure”
50
0

Aksion/Triller/Fantastiko-Shkencor;

TEMA: Në finalen epike të sagës së “Vrapuesi i Labirintit”, Tomasi drejton grupin e tij të Gledërsve të arratisur në misionin e tyre të fundit dhe më të rrezikshëm deri tani. Për të shpëtuar shokët e tyre, ata duhet të hyjnë në legjendarin Qytet i Fundit, një labirint i kontrolluar nga WCKD që mund të rezultojë labirinti më vdekjeprurës. Kush del gjallë do marrë përgjigjet për pyetjet e Gledërsve që kur arritën në labirint. Tomas (Dylan O’Brien) dhe Gledërsit e tij gjenden në udhëtimin e tyre më të rrezikshëm, kur hyjnë në një qytet sekret të kontrolluar nga WCKD. Në finalen epike të triologjisë, rëndësi nuk ka dalja nga labirinti, por hyrja.

Rolet: Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Tomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter, Patricia Clarkson, etj.

Regjia: Wes Ball

https://www.foxmovies.com/movies/maze-runner-the-death-cure

(50)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC