Home se-shpejti 31.05.2018 “Mission Kathmandu; The Adventures of Nelly & Simon” 3D

31.05.2018 “Mission Kathmandu; The Adventures of Nelly & Simon” 3D

31.05.2018 “Mission Kathmandu; The Adventures of Nelly & Simon” 3D
22
0

I Animuar/Aventure/Familjar; 1 ore 20 min

TEMA: Me ndihmën e një filantropisti ambicioz, detektivi me nuhatje por i çorganizuar dhe asistentja e tij obsesive i futen një aventure të furishme për të provuar ekzistencën e njeriut të tmerrshëm të dëborës, Jetit.

Rolet: Sylvie Moreau, Guillaume Lemay-Thivierge, Rachid Badouri

Regjia: Pierre Greco, Nancy Florence Savard

(22)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC