Home se-shpejti 24.01.2019 “THE KID WHO WOULD BE KING”

24.01.2019 “THE KID WHO WOULD BE KING”

24.01.2019 “THE KID WHO WOULD BE KING”
18
0

Aventurë/Familjar/Fantazi; 1 ore 50 min

TEMA: Magjia e shkollës së vjetër takon botën moderne në këtë aventurë epike. Alex (Louis Ashbourne Serkis) mendon se ai është vetëm një njeri tjetër, derisa atij i ngec shpata mitike në gur, Excalibur. Tani, ai duhet të bashkojë miqtë dhe armiqtë e tij në një grup kalorësish dhe, së bashku me magjistarin legjendar Merlin (Sir Patrick Stewart), të merret me magjistaren e ligë Morgana (Rebecca Ferguson). Me të ardhmen në rrezik, Alex duhet të bëhet udhëheqësi i madh që ai kurrë nuk e ëndërroi të jetë.

Rolet: Louis Ashbourne Serkis, Dean Chaumoo, Tom Taylor, Rhianna Dorris, Angus Imrie, Rebecca Ferguson, Patrick Stewart, etj.

Regjia: Joe Cornish

https://www.foxmovies.com/movies/the-kid-who-would-be-king

(18)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC