Home se-shpejti 24.01.2019 “MARY POPPINS RETURNS”

24.01.2019 “MARY POPPINS RETURNS”

24.01.2019 “MARY POPPINS RETURNS”
32
0

Komedi/Fantazi/Familjar; 2 ore 10 min

I nominuar per Globin e Arte ne 4 kategori

TEMA: Në epokën e Depresionit në Londër, Jane dhe Michael Banks, së bashku me tre fëmijët e Majkelit, vizitohen nga Mary Poppins enigmatike pas një humbjeje personale. Nëpërmjet aftësive magjike dhe unike të saj, dhe me ndihmën e mikut të saj Jack, ajo ndihmon familjen të rizbulojë gëzimin dhe çuditë që mungojnë në jetën e tyre.

Rolet: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Colin Firth, Meryl Streep, Ben Whishaw, Emily Mortimer, etj.

Regjia: Rob Marshall

https://movies.disney.com/mary-poppins-returns

(32)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC