Home se-shpejti 23.08.2018 “Slender Man”

23.08.2018 “Slender Man”

23.08.2018 “Slender Man”
44
0

Horror; 1 ore 33 min

Njeriu i ngathët tregon historinë e një figure të gjatë, të hollë dhe të tmerrshme me krahë të gjatë dhe një fytyrë të padukshme, që është menduar të jetë përgjegjës për kërcënimin dhe zhdukjen e fëmijëve dhe adoleshenteve të panumërta. Në një qytet të vogël në Masaçusets, një grup shokësh kryejnë një ritual në një përpjekje për të dëmtuar njohurinë e SLENDER MAN. Kur njëri prej tyre humbet misteriozisht, ata fillojnë të dyshojnë se ajo është, në të vërtetë, viktima e fundit e TIJ.

Rolet: Joey King, Julia Goldani-Telles, Jaz Sinclair, Annalise Basso, Javier Botet, etj.

Regjia: Sylvain White

https://www.slenderman.movie/

(44)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC