Home se-shpejti 22.08.2019 #Ready Or Not

22.08.2019 #Ready Or Not

22.08.2019 #Ready Or Not
13
0

Horror/Mister/Triller; 1 orë 35 min

TEMA: Gati apo Jo ben fjale per një nuse të re pasi ajo bashkohet me familjen e pasur dhe të çuditshëm të bashkëshortit të saj në një traditë të nderuar, që kthehet në një lojë vdekjeprurëse me të gjithë që luftojnë për mbijetesën e tyre.

Rolet: Samara Weaving, Adam Brody, Mark O’Brien, Henry Czerny, Andie MacDowell, etj.

Regjia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillet

 

http://www.foxsearchlight.com/readyornot/

(13)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC