Home kino-abc “Peter Rabbit” në ora 17:00
  Previous Video "Pacific Rim Uprising" 3D, në ora 19:00
  Next Video "Black Panther" 3D, vetëm gjatë vikendit në ora 14:30 (PG 13)

“Peter Rabbit” në ora 17:00

46
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 33 min

TEMA:

PeterRabbit_plakat_AlbanijaPeter Rabbit, heroi djallëzor dhe avanturier, i cili ka pushtuar brezat e lexuesve, tani merr rolin kryesor të komedisë bashkëkohore me qëndrim te pahijshëm. Në film, mashtrimi i Peter-it me Z. McGregor (Domhnall Gleeson) përshkallëzohet në mase te madhe si kurrë më parë, perderisa ata grinden  për dashurinë që fqinja e tyre zemer ngrohtë ka ndaj kafshëve (Rose Byrne). James Corden shpreh karakterin e Peter-it me frymën e gjallë dhe hijeshinë e egër, me Margot Robbie, Elizabeth Debicki dhe Daisy Ridley duke interpretuar rolet e zërave të triplets, Flopsy, Mopsy dhe Cottontail.

Rolet: James Corden, Rose Byrne, Domhnall Gleeson, Sam Neill, Daisy Ridley, Elizabeth Debicki, Margot Robbie, etj.

Regjia: Will Gluck

http://www.peterrabbit-movie.com/

(46)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC