Home kino-abc “Pacific Rim Uprising” 3D, në ora 19:00
  Previous Video Red Sparrow (R) në ora 21:00
  Next Video "Peter Rabbit" në ora 17:00

“Pacific Rim Uprising” 3D, në ora 19:00

33
0

Aksion/Aventurë/Fantastiko-Shkencor; 1 orë 51 min

TEMA:

pacific_rim_uprising_ver10_xlgKonflikti që përfshin globin midis monstrave të botës tjetër të shkatërrimit në masë dhe super-makina të pilotuara nga njeriu, të ndërtuara për t’i zmbrapsur, ishte vetëm një prelud i sulmit ndaj njerëzimit në Kryengritjen e Paqësorit. Xhorxh Boyega  paraqitet si rebeli Jake Pentecost, një pilot i sapo-premtuar Jaeger, babai legjendar i te cilit dha jetën për të siguruar fitoren e njerëzimit kundër përbindëshit “Kaiju”. Jake braktisi trajnimin e tij vetëm për t’u kapur në një botë kriminale. Por kur një kërcënim edhe më i pandalshëm është lëshuar për të grisur nëpër qytete dhe për ta gjunjëzuar botën, atij i jipet shans i fundit për të jetuar me trashëgimin e babait të tij, nga motra e tij Mako Mori (Rinko Kikuchi) e cila udhëheq një brez të ri dhe trim të pilotëve që janë rritur në hijen e luftës. Ndërsa kërkojnë drejtësi për të rënët, shpresa e tyre e vetme është të bashkohen në një kryengritje globale kundër forcave të zhdukjes.

Rolet: John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona, Charlie Day, etj.

Regjia: Steven S. DeKnight

http://www.pacificrimmovie.com/

(33)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC