Home se-shpejti 21.06.2018 “T E R M I N A L”, ne ora 16:00 dhe 22:00

21.06.2018 “T E R M I N A L”, ne ora 16:00 dhe 22:00

21.06.2018 “T E R M I N A L”, ne ora 16:00 dhe 22:00
17
0

Krim/Drame/Triller; 1 ore 35 min

TEMA: Në zemren e errët të një qyteti të shquar, anonim, TERMINAL ndjek tregimet përçarëse të dy vrasësve duke kryer një mision keqbërës, një mësues që lufton një sëmundje fatale, një pastrues enigmatik dhe një kamariere kurioze që çon një jetë të rrezikshme dhe te dyfishtë. Pasojat vrasëse zbulohen në të vdekurit e natës, ndërsa jeta e tyre ndërthuret në duart e një organizatori kriminel misterioz të vendosur në hakmarrje.

Rolet: Margot Robbie, Simon Pegg, Dexter Fletcher, Max Irons, Mike Myers, etj.

Regjia: Vaughn Stein

(17)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC