Home se-shpejti 21.06.2018 “Incredibles 2” 3D, ne ora 14:00 dhe 18:00

21.06.2018 “Incredibles 2” 3D, ne ora 14:00 dhe 18:00

21.06.2018 “Incredibles 2” 3D, ne ora 14:00 dhe 18:00
45
0

I Animuar/Aksion/Aventure; 1 ore 58 min

TEMA: I njohur në botë si superheroes Z. Incredible dhe Elastigirl, Bob Parr dhe gruaja e tij Helen ishin ndër luftëtarët më të mëdhenj të krimit në botë, duke shpëtuar jetën dhe duke luftuar me të keqen gjate tere dites. Pesëmbëdhjetë vjet më vonë, ata janë detyruar të miratojnë identitetet civile dhe të tërhiqen në periferi për të jetuar jetë normale me tre fëmijët e tyre, Violet, Dash dhe Jack-Jack. I thirrur për t’u kthyer në veprim, Bob merr shansin e tij kur një komunikim misterioz e thërret atë në një ishull të largët për një detyrë të fshehtë.

Rolet: Holly Hunter, Craig T. Nelson, Sarah Vowell, Huck Milner, Samuel L. Jackson, etj.

Regjia: Brad Bird

https://www.pixar.com/feature-films/incredibles-2#

(45)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC