Home se-shpejti 21.02.2019 “BERLIN, I LOVE YOU”

21.02.2019 “BERLIN, I LOVE YOU”

21.02.2019 “BERLIN, I LOVE YOU”
16
0

Dramë/Romansë; 2 ore

TEMA: Pjesa e fundit e ekskluzivitetit të Qyteteve të Dashurisë (Paris, je t’aime / New York, Unë të dua / Rio, Eu Te Amo), ky film i përbashkët është bërë nga dhjetë tregime romantike të vendosura në kryeqytetin gjerman.

Keira Knightley, Helen Mirren, Jim Sturgess dhe Diego Luna kryesojnë filmin ku luajnë me gjithë yjet tjere në këtë film të ndritshëm nga prodhuesit e Paris, Je T’Aime. I vendosur përballë sfondit të gjallë të Berlinit, Berlini, I Love You, endemi ne dhjetë tregime për dhembshuri, shpengim dhe pranim në një veshje të pasur të jetës dhe dashurisë.

Rolet: Keira Knightley, Helen Mirren, Luke Wilson, Mickey Rourke, Jenna Dewan

Regjia: Dianna Agron, Peter Chelsom, Claus Clausen

(16)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC