Home se-shpejti 20.09.2018 “Johnny English Strikes Again”

20.09.2018 “Johnny English Strikes Again”

20.09.2018 “Johnny English Strikes Again”
11
0

Aksion/Aventure/Komedi;

Rowan Atkinson kthehet si agjenti i fshehtë aksidental i dashur në “Johnny English Strikes Again”. Kur një sulm në internet zbulon identitetin e të gjithë agjentëve aktivë të fshehtë në Britani, shpresa e vetme e vendit eshte ne pension. Misioni i ri i Johnny English është më i rëndësishmi deri më sot: Koka e zhytjes së parë në veprim për të gjetur hakerët e organizuar. Njeriu me pak aftësi dhe metoda analoge, Johnny English duhet të kapërcejë sfidat e teknologjisë moderne – ose misioni i tij më i ri do të bëhet shërbimi sekret i fundit.

Rolet: Rowan Atkinson, Gillian Anderson, Dominic West, Rosamund Pike, Daniel Kaluuya, Richard Schiff, etj.

Regjia: Oliver Parker

http://www.johnnyenglishmovie.com/

(11)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC