Home se-shpejti 27.09.2018 “A L P H A” 3D, ne ora 18:00

27.09.2018 “A L P H A” 3D, ne ora 18:00

27.09.2018 “A L P H A” 3D, ne ora 18:00
40
0

Aventure/Drame/Familjar; 1 ore 36 min

TEMA: Një aventurë epike e vendosur në epokën e fundit të akullnajave. Evropa, 20.000 vjet më parë. Derisa në gjuetin e tij të parë me grupin më elitar të fisit të tij, një i ri plagoset dhe lihet te vdes. Zgjimi e gjen të thyer dhe të vetëm – ai duhet të mësojë të mbijetojë dhe të lundrojë në egersine e ashpër dhe të pafalshme. Duke e zbutur një ujk të vetmuar dhe të braktisur, çifti mëson të mbështetet tek njëri-tjetri dhe të bëhet aleat i pamundur, duke duruar rreziqe të panumërta dhe shanse të mëdha për të gjetur rrugën e tyre para se të mbërrijë dimri vdekjeprurës.

Rolet: Kodi Smit-McPhee, Jóhannes Haukur Jóhannesson

Regjia: Albert Hughes

http://www.alpha-themovie.com/

(40)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC