Home se-shpejti 19.07.2018 “Mamma Mia; Here We Go Again”, në ora 20:00

19.07.2018 “Mamma Mia; Here We Go Again”, në ora 20:00

19.07.2018 “Mamma Mia; Here We Go Again”, në ora 20:00
24
0

Komedi/Muzikë; 1 orë 54 min

Bëhuni gati të këndoni e të kërceni, të qeshni dhe të dashuroni përsëri.

Dhjetë vjet pas MAMMA MIA! Filmi ka fituar më shumë se 600 milionë dollarë në mbarë botën, ju jeni të ftuar të ktheheni në ishullin magjik grek të Kalokairit në një mjuzikel original të bazuar në këngët e ABBA’s. Me origjinalin e filmit, pritet të kthehen dhe personazhe të reja që bashkohen me ta, MAMMA MIA: KËTU SHKOJMË PËRSËRI! do të kënaqet audienca kur të hapet më 20 korrik 2018.

Me një album të plotë të këngëve të ABBA që nuk ishin të pranishëm në filmin e parë – së bashku me disa të preferuarat e riprodhuara – MAMMA MIA: KËTU RRETH NESH! edhe një herë sjell së bashku prodhuesit e filmit origjinal Judy Craymer të Littlestar dhe Gary Goetzman i Playtone. Craymer është gjithashtu krijues dhe producent i mjuziklit. Ol Parker, shkrimtar i Hotel Best Exotic Marigold, shkruan dhe drejton. Benny Andersson dhe Björn Ulvaeus janë përsëri në bordin e tyre për të dhënë muzikë dhe tekstet dhe të shërbejnë si producentë ekzekutivë.

Rolet: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper, Amanda Seyfried, Christine Baranski, Lily James, Josh Dylan, Hugh Skinner, Jeremy Irvine, Alexa Davies, Jessica Keenan Wynn, Andy Garcia and Cher

Regjia: Ol Parker

https://www.mammamiamovie.com/

(24)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC