Home kino-abc “Blockers” në ora 20:00
  Previous Video "You Were Never Really Here" në ora 22:00
  Next Video "Peter Rabbit", në ora 18:00 (Gjatë vikendit në ora 14:00 dhe 18:00)

“Blockers” në ora 20:00

39
0

Komedi; 1 orë 42 min

TEMA:

Blockers_PosterKur tre prindër pengohen në paktin e vajzave të tyre, qe premtojne për të humbur virgjërinë, ata një natë nisin një operacion të fshehtë për të ndaluar adoleshentët nga nënshkrimi i marrëveshjes. Leslie Mann (The Other Woman, This Is 40), Ike Barinholtz (Neighbors, Suicide Squad) dhe ylli John Cena (Trainwreck, Sisters) në Blockers, si dhe debutimi i regjisorit të Kay Cannon (shkrimtar i serialit Perfect Pitch).

Rolet: John Cena, Leslie Mann, Ike Barinholtz, Kathryn Newton, Geraldine Indira Viswanathan, Gideon Adlan

Regjia: Kay Cannon

https://www.blockersmovie.com/

 

(39)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC