Home kino-abc 21.07.2019 “The Lion King” 3D, ne ora 16:00 dhe 20:00
  Next Video "STUBER", nga dita e diele ne ora 22:00

21.07.2019 “The Lion King” 3D, ne ora 16:00 dhe 20:00

60
0

Aventurë/Dramë; 1 orë 58 min

TEMA:

Filmi i ardhshëm i Disney udhëton në savanën afrikane ku lind një mbret i ardhshëm. Simba idolizon babanë e tij, Mbretin Mufasa, dhe merr për zemër fatin e tij mbretëror. Por jo të gjithë në mbretëri festojnë ardhjen e të riut të cubave. Scar, vëllai i Mufasa-së dhe ish-trashëgimtar i fronit-ka plane të tija. Beteja për Shkembin e Krenarisë është shkatërruar me tradhti, tragjedi dhe dramë, duke rezultuar në mërgimin e Simbës. Me ndihmën e një çifti kurioz të shokëve të rinj, Simba do të duhet të kuptojë se si të rritet dhe të marrë atë që është e drejtë e tij.

Rolet: Donald Glover,Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Beyonce Knowles-Carter, James Earl Jones, Alfre Woodard, John Oliver

Regjia: Jon Favreau

https://movies.disney.com/the-lion-king-2019

 

(60)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC