Home se-shpejti 01.02.2018, “THE COMMUTER”

01.02.2018, “THE COMMUTER”

01.02.2018, “THE COMMUTER”
64
0

Krim/Dramë/Mister; 1 orë 44 min

TEMA: Shitësi i sigurimeve, Michael, është në shtëpinë e tij të përditshme të udhëtimit, i cili shpejt bëhet gjithçka tjetër veç rutinë. Pasi u kontaktua nga një i huaj misterioz, Michael detyrohet të zbulojë identitetin e një pasagjeri të fshehur në tren para ndalimit të fundit. Ndërsa punon kundër orës për të zgjidhur enigmën, ai kupton se një plan vdekjeprurës po shpaloset dhe ai është kapur pa dashje në një komplot kriminal që mban aksione të jetës dhe vdekjes për të gjithë në tren.

Rolet: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks, Sam Neill, etj.

Regjia: Jaume Collet-Serra

https://www.thecommuter.movie/

(64)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC