Home kino-abc “INSIDIOUS; The Last Key” / 22:00
  Next Video "DARKEST HOUR" / 20:00

“INSIDIOUS; The Last Key” / 22:00

47
2

Horror/Mister/Triller; 1 orë 43 min

TEMA

insidious_the_last_key_ver4_xlgMendjet krijuese pas trilogjisë së hitit Insidious, kthehen prapë në Insidious: The Last Key. Një thriller mbinatyror, i cili përshëndet qëndrimin e shquar të Lin Shaye si Dr Elise Rainier, një parapsikologe e shkëlqyeshme qe përballet me përshtypjen e saj më të frikshme dhe personale: në shtëpinë e saj të familjes.

Rolet: Lin Shaye, Angus Sampson, Leigh Whannell, Josh Stewart, Caitlin Gerard, Kirk Acevedo, Javier Botet, Bruce Davison, Spencer Locke, Tessa Ferrer, Ava Kolker, Marcus Henderson, etj.

Regjia: Adam Robitel

http://www.insidiousmovie.com

 

(47)

Comment(2)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC