Home kino-abc “SOLO; A Star Wars Story” 3D, ne ora 13:30 dhe 22:00
  Next Video “Yjet e së Ardhmes”, ne ora 20:00

“SOLO; A Star Wars Story” 3D, ne ora 13:30 dhe 22:00

31
0

Aksion/Aventurë/Fantazi; 2 orë 15 min

TEMA:

Bordi i Falconit të Mijëvjeçarit dhe udhëtimi në një galaktikë larg, larg në ‘Solo: Një Story Wars Story’, një aventurë me faqeziun më të dashur në galaktikë. Nëpërmjet një sërë arratisjesh të guximshme të thella brenda një krimi të errët dhe të rrezikshëm kriminal, Han Solo takon kopilotën e tij të fuqishme Chewbacca dhe takon lojtarin famëkeq Lando Calrissian, në një udhëtim që do të përcaktojë rrjedhën e një prej heronjve më të pamundur të sagës së Star Wars.

Rolet: Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Paul Bettany, etj.

Regjia: Ron Howard

Based on Characters by George Lucas

http://www.starwars.com/films/solo

(31)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC