Home se-shpejti 17.05.2018 “Deadpool 2”

17.05.2018 “Deadpool 2”

17.05.2018 “Deadpool 2”
2
0

Aksion/Aventurë/Komedi;

TEMA: Pas mbijetimit të një sulmi vdekjeprurës të gjedhit, një kuzhinier i shfrenuar (Wade Wilson) përpiqet të përmbushë ëndrrën e tij për t’u bërë baristi më i nxehtë i Mayberry-it, ndërsa gjithashtu mëson të përballojë ndjenjën e humbur të shijes. Duke kërkuar për të rifituar erëzin e tij për jetën, si dhe një kondensator fluksi, Wade duhet të luftojë ninjas, yakuza dhe një paketë të qenve seksualisht agresive, ndërsa ai udhëton nëpër botë për të zbuluar rëndësinë e familjes, miqësisë dhe një shije të re për aventura dhe fituar titullin e lakmuar të kafesë së të Dashurit më të mire në Botë.

Rolet: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Jack Kesy, etj.

Regjia: David Leitch

https://www.foxmovies.com/movies/deadpool-2

(2)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC