Home kino-abc “GLASS”, ne ora 19:00 dhe 21:30
  Next Video "JULIET, NAKED", ne ora 17:00

“GLASS”, ne ora 19:00 dhe 21:30

77
0

Dramë/Mister/Fantastiko-Shkencor; 2 ore 09 min

TEMA:

Roja e sigurisë David Dunn përdor aftësitë e tij të mbinatyrshme për të ndjekur Kevin Wendell Crumb, një njeri i shqetësuar që ka njëzet e katër personalitete. Night Shyamalan bashkon dy tregimet origjinale të tij të shquara, Unbreakable (2000) nga Touchstone, dhe Splitit 2016), nga Universal, në një thriller shpërthyes, te librit-komik: Glass.

Rolet: James McAvoy, Bruce Willis, Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson, Samuel L. Jackson, etj.

Regjia: M. Night Shyamalan

https://www.glassmovie.com/

 

 

 

(77)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC